Lønadministration

Få hjælp til lønadministration hos Høgsbro+

Hos Høgsbro+ er alle vores dygtige medarbejdere erfarne inden for lønadministration gennem mange års erfaring. Det betyder, at vi kender lovgivningen, alle regler og faldgruber, samt hvad det er vigtigt at være opmærksom på.

Derudover stræber vi efter at automatisere så mange arbejdsprocesser som muligt, så vi minimerer tidsforbruget og dermed holder omkostningerne nede.

Fordele ved at lade os stå for din lønadministration

  • Du sparer værdifuld tid, da vi administrerer og styrer det hele for dig.
  • Du får vished for, at alle får den rigtige løn til tiden, og du behøver ikke tænke på deadlines osv.
  • Du slipper for bekymringer, om skat, feriepenge osv. bliver indberettet og betalt korrekt.
  • Du får en fast kontaktperson, der sætter sig grundigt ind i din virksomhed, og som du altid kan spørge til råds. Desuden har du en backup-person, hvis din faste kontaktperson ikke er til rådighed.
  • Du betaler en fast pris pr. lønseddel, din økonomi bliver mere forudsigelig, og du undgår ekstra udgifter.
  • Indtastning af løndata i et sikkert miljø

Hvilken type kunder administrerer vi løn for?

Hos Høgsbro+ varetager vi lønadministration for både små, mellemstore og store virksomheder. Er du fx selvstændig med få ansatte, kan du spare en masse tid og penge ved at outsource hele lønfunktionen til os.

Har du en stører virksomhed, kan du i stedet for at have en fastansat person, vælge os til at administrere løn til dine medarbejdere. Dermed sparer du udgifterne til feriepenge, forsikringer, kurser, personalepleje, sygdom, helligdage, uddannelse, sygedagpenge, osv.

Desuden risikerer du ikke at stå i en uheldig situation, hvis din lønmedarbejder er fraværende ved ferie eller sygdom i de perioder, hvor der skal udbetales løn.

Derfor skal du lade os varetage din lønadministration

Vi lægger stor vægt på, at du skal føle dig tryg, når du vælger os til så vigtig en opgave som at administrere og udbetale løn til dine medarbejdere.

Desuden skal du altid kunne stole på, at vi behandler personfølsomme oplysninger korrekt og overholder deadlines. Både i forhold til dig og dine medarbejdere, men også over for det offentlige.

Udover din faste kontaktperson har du adgang til vores telefoniske support. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål på tlf. 50806200.

Skal du også bruge hjælp til lønadministration?

Er du interesseret i at få mere at vide om de lønservices, vi kan tilbyde i forbindelse med administration af løn, så udfyld vores kontaktformular her eller klik på knappen nedenfor.