Vikar & Interim

Er du på udkig efter en midlertidig og fleksibel løsning til jeres løn- eller regnskabsfunktion?

Vikarer og interim til løn og regnskab

Vikar og interim løsninger fra Høgsbro+ er professionel bistand fra vikarer, der alle er specialister inden for løn og regnskab. Vores fastansatte vikarer kan assistere fra én dag om ugen til fuldtid. Vi tilbyder en rækker fleksible løsninger, der passer til netop din virksomheds behov.

Vores vikarer har bred erfaring inden for løn og regnskab, og vi kan derfor tilbyde en professionel løsning, der matcher netop dine forventninger.

Læs mere på siden her eller tag kontakt og hør mere om hvordan vi kan hjælpe med vikar og interim løsninger til netop dig.

Vikarer sikrer viden i jeres virksomhed ved opsigelser

Ved opsigelser i løn- og regnskabsfunktionen er der ofte udfordringer med at sikre overlevering af viden fra den afgående medarbejder. Det sker ofte af den simple grund, at det ikke er muligt at have en ny medarbejder på plads inden den tidligere medarbejder forlader virksomheden.

Derfor kan en vikar sikre, at overleveringen af viden fra den afgående medarbejder sikres og kan videregives til en ny medarbejder. Det ligger også i vores DNA, at vi går kritisk til opgaven og optimerer hvor det giver mest mening.

Vikarer fra kun én dag om ugen

Når vi siger, at du kan få fleksible vikar og interim løsninger fra Høgsbro+, så mener vi det virkelig.

Det er derfor vi tilbyder vikarer til løn og regnskab fra bare én dag om ugen og helt op til fuldtid. Alle vores vikarer er fastansat hos os, og det betyder at vi har erfarne vikarer med viden om løn- og regnskabsområdet. For dig og din virksomhed, betyder det at de kan træde til med meget kort varsel.

Fordi vores vikarer er fastansat hos os, har vi også et indgående kendskab til deres kompetencer. Derfor kan vi, efter at have afdækket jeres behov, lave det bedste match mellem jer og vikaren.

Fleksible løsninger

Vores fleksible løsninger gør det let at tilpasse vores vikarløsninger til dine behov. Vores ansatte, der alle har erfaring med løn eller regnskab kan tilpasse sig dine krav og ønsker. Vikarer løser typisk opgaver inden for:

  • Allround Bogholderi
  • Kreditorbogholderi
  • Debitorbogholderi
  • Controller
  • Løn

Vi giver dig den fleksibilitet, du har brug for, så du kan få den hjælp, du har brug for – og når du har brug for den!

Få den bedste vikar til løn og regnskab

Når du skal have fat i den bedste vikar til løn og regnskab, skal du være sikker på, at de har de rette kompetencer og kvalifikationer. Vores vikarer har et stort fagligt overblik, og de kan hjælpe med at optimere dine processer, så du får det bedste ud af dine økonomiske ressourcer.

Vi sender ikke vikarer ud, som vi ikke har et indgående kendskab til, for det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for deres erfaring og kompetencer, så du kan være tryg ved, at du har en kompetent vikar til løn og regnskab.

Hvis du er interesseret i at få hjælp fra vores vikarer, så kontakt os endelig. Vi er her for at hjælpe og sikre, at du får den bedste løsning til dine regnskabs- og lønopgaver.