Konvertering & implementering

Konvertering og implementering af nye systemer kan være en større opgave for mange virksomheder. Få hjælp her!

Hos Høgsbro+ er konvertering og implementering en opgave, vi har gjort os selv til eksperter inden for. Står jeres virksomhed overfor at skulle implementere et eller flere nye systemer – som eksempelvis et nyt lønsystem – så kontakt os, og hør hvordan vi kan hjælpe.

Når det gælder konvertering og implementering af systemer, kan det være en god idé at gå med livrem og seler. Derfor kan du kontakte os helt uforpligtende og få en snak om muligheder for hjælp.

Læs mere her på siden eller klik dig videre til konkrete eksempler, der er relevante for dig. Eller du kan klikke her og tage kontakt til os allerede nu.

Skift til nyt lønsystem

Står din virksomhed overfor at skulle implementere et nyt lønsystem, hjælper vi naturligvis gerne med denne del. Vi er godkendt LessorLøn og Zenegy Partner, men implementerer derudover også på en række andre lønsystemer.

Vi har et hold af dygtige implementeringskonsulenter klar til at afdække din virksomheds behov for et nyt lønsystem, samt til at sørge for at virksomheden følger den gældende lovgivning – og ikke mindst udbetaler korrekt løn.

Under forløbet vil vi hjælpe med at afdække jeres behov, så I vælger det lønsystem, der passer bedst til jeres virksomhed. Derefter planlægger vi processen sammen med jer, opsætter lønsystemet og tilpasser det efter jeres ønsker, hvorefter vi laver omfattende tests, så vi sikrer, at løn, bogføring og indberetninger er korrekte.

Når jeres lønsystem er i drift, tilbyder vi også en supportaftale med et fast antal timer til rådighed hver måned. Denne aftale indeholder også en backupløsning, hvor vi med kort varsel kan overtage lønbehandlingen.

Supportaftale inklusive backupløsning

  • Procesbeskrivelse
  • Effektivisering af arbejdsgange. Evt. udarbejdelse af makroer i Excel
  • Risikoafdækning
  • Sparring til ledelse
  • Systemforståelse
  • Overblik over økonomifunktionens opgaver

Altid et skridt foran

Når en virksomhed vælger at outsource en funktion til en ekstern leverandør, er det ofte et spørgsmål om tillid til leverandøren. Hos Høgsbro+ ligger vi en ære i vores arbejde, og vi tilbyder vores kunder samme høje niveau af faglighed og proaktivitet, uanset hvor få eller mange services der bliver løst af os.

Vi bygger vores forretning på nærhed og den direkte kommunikation til både kolleger og kunder – derfor oplever vi oftest langvarige kundeforhold og stor grad af tilfredshed med vores services.

Skal vi assistere jer på jeres Implementering?

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer videre.