Advokatbogholderi

Advokatbogholderi fra Høgsbro+ sikrer, at din advokatvirksomhed opfylder kravet om daglig bogføring af dine klientkonti. Vi har flere eksperter i netop advokatbogføring, så du kan trygt outsource til os og fokusere på kerneforretningen som advokat.

Med Advokatbogholderi fra Høgsbro+ er du sikret, altid at efterleve kravet om daglig bogføring af klientkonti. Vi er din eksterne ressource, der altid har en backup klar. Det betyder et stabilt og kontinuerligt flow i alle daglige forretningsgange.

Advokatbogholderi er en vigtig funktion i et advokatfirma, da det omfatter håndtering af en række økonomiske og regnskabsmæssige opgaver specifikt for advokater. Der er andre krav til time- og udgiftsregistrering, og selv lønadministration kan være kompleks.

Advokatfirmaer er underlagt en række strenge regnskabsmæssige og skattemæssige regler. Netop derfor kan outsourcing af advokatbogholderi til en ekstern bogholder være en god løsning. Du får alle fordelene ved specialiseret viden, nøjagtighed og effektivitet.

Høgsbro+ advokatbogholdere har indgående erfaring med advokatvirksomheder. Du kan derfor være helt tryg i at outsource jeres advokatbogføring til os.

Vil du høre mere om Høgsbro+ som advokatbogholderi?

Høgsbro+ er specialister i advokatbogholderi

Hos Høgsbro+ har vi flere specialister med indgående kendskab til netop advokatbogholderi. Det betyder, vi kender til alle krav inden for advokatbogføring og hele tiden holder os ajour med udviklingen.

Du kan være sikker på, at vi som dit advokatbogholderi er velbevandret i alle de gængse opgaver. Alt fra klientkonti, standardtekster og tilsvarsopgørelser til de forskellige udlægs- og omkostningstyper, der føres for klienterne.

Bogføring for advokatvirksomheder sker som regel på systemer specielt tilpasset netop denne type virksomheder. Da vi har en række eksperter inden for advokatbogføring, kan du naturligvis også være sikker på, at vi er bekendt med de systemer, der bruges af advokatvirksomheder.

Det siger forhåbentlig sig selv, men vi slår det alligevel gerne helt fast: Samtlige Høgsbro+ medarbejdere, der arbejder med advokatbogføring, har praktisk erfaring med bogholderi for advokatvirksomheder.

Dermed kan du også være helt tryg ved, at der altid er ekstra advokatbogholdere, der kan træde til i tilfælde af sygdom, ferie og lignende.

Med Høgsbro+ som advokatbogholderi får du også en partner, der står for løbende opdatering af det øvrige bogholderi. Du vil derfor få en full-service leverandør, da alt vedrørende bogholderi varetages ét sted.

Hvis du er nysgerrig på outsourcing af bogholderi helt generelt, kan du eventuelt læse mere ved at klikke her.

Outsource Advokatbogføring

Helt lavpraktisk kan den daglige opdatering af advokatbogholderi typisk håndteres via en fjernopkobling til virksomhedens system. Det betyder, at bogføringen sker på baggrund af jeres scannede bilag. Dét er noget, der effektiviserer hele processen omkring advokatbogholderi markant.

Vi ved dog også, at der vil være tilfælde, hvor en opdatering af større bilagsmængder er nødvendig. Er det tilfældet, aftaler vi gerne daglig assistance, hvor jeres Høgsbro+ advokatbogholder har fremmøde i jeres virksomhed.

Alt dette er noget, vi kan aftale fra starten som del af en fast aftale, men det kan naturligvis også være noget, der kun er behov for på ad hoc plan. Det skal vi nok finde ud af i samarbejde.

På samme måde er vi også klar med assistance, hvis jeres advokatfirma har en fast intern bogholder, der skal dækkes over ved sygdom, ferie, barsel eller andet. Som nævnt tidligere, kan vi nemlig både klare jeres konkrete advokatbogføring og være advokatvirksomhedens generelle bogholder.

Det gælder i øvrigt uanset hvor stort, jeres behov er. Hvad end det er meget omfattende eller forholdsvis afgrænset, så lad os tage en dialog om jeres behov og ønsker.

Er du nysgerrig på, hvordan et eksternt advokatbogholderi kan hjælpe jer?

Kontakt Høgsbro+ i dag, og lad os høre om jeres behov og ønsker til en advokatbogholder.

Vil du høre mere om Høgsbro+ som advokatbogholder?

Her hos Høgsbro+ ved vi også, at enhver form for outsourcing af opgaver er noget, der skal tilpasses den enkelte virksomheds behov.

Netop derfor er vi meget opmærksomme på at tilpasse vores ydelser til netop din virksomheds behov. Hele pointen med outsourcing af advokatbogholderiet er, at du og dine kolleger kan fokusere på at være advokater, mens vi fokuserer på det, vi er bedst til; Bogholderi!

Mens vi sikrer, at der er styr på alt fra bilag til klientkontoen, kan du fokusere på din klient og dine opgaver som advokat.

Husk også på, at når du outsourcer bogholderi til en ekstern virksomhed, betaler du kun for den tid, der bruges på opgaverne. Netop derfor kan vi være advokatbogholder for store som mindre advokatvirksomheder.

Kort sagt: Outsourcing af advokatbogholderi kan give dit advokatfirma en række fordele. Fra den faglige ekspertise til omkostningsbesparelser samt fleksibilitet og fokus fra specialister inden for netop advokatbogføring. Skal vi også hjælpe din virksomhed?

Klik her og udfyld vores kontaktformular, så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe netop din advokatvirksomhed som advokatbogholderi.