HR-skabeloner

HR skabeloner til fri afbenyttelse

Her finder du en oversigt over alle vores gratis HR-skabeloner, der kan downloades direkte fra siden. Du skal hverken afgive kontaktoplysninger eller svare på spørgsmål først.

Sidder du med spørgsmål eller har brug for hjælp, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar på en uforpligtende samtale.

NB! Husk på at nedenstående er skabeloner, der skal tilrettes og udfyldes, så de passer til præcis det formål, du skal bruge dem til. Det er simple Word-dokumenter, du nemt og enkelt kan tilrette. Der er desuden hjælpetekster i disse dokumentskabeloner, så det er let at gå til. Også selvom du ikke tidligere har arbejdet med disse dokumenttyper.

HR-skabeloner vedr. ansættelse

Der er naturligvis mange skabeloner, der er direkte forbundet med ansættelse. Denne oversigt vil også løbende blive udvidet, men du finder alle relevante skabeloner lige herunder.

Især skabelonen til anbefaling er meget brugt – ligesom den bliver brugt i forbindelse med opsigelse (næste punkt på siden her), når man vil sende en medarbejder godt videre.

CV-skabelon

Anbefaling-skabelon

HR-skabeloner vedr. opsigelse

Det sker også, at en medarbejder skal opsiges. Det er ikke noget, der sker så ofte, og det starter typisk med en advarsel – med mindre en stilling nedlægges. I alle tilfælde er det rart med en skabelon til formålet. Den finder du lige her.

Advarsel-skabelon

Opsigelse-skabelon

HR-skabeloner vedr. sygdom

Et andet område, der typisk lander i en HR-afdeling, er sygdom. Når en medarbejder bliver syg, er der også en række formalia, der skal være på plads. Du finder derfor skabeloner vedr. sygdom nedenfor.

Sygdom-skabelon