Lønadministration

Nærværende lønadministration af højeste kvalitet

Lønadministration er et af vores absolutte kerneområder. Høgsbro+ hjælper en række forskellige virksomheder med lønadministration på regelmæssig basis, så vi har erfaring på tværs af brancher og virksomhedsstørrelser.

Vores fokus er altid at levere lønadministration af højeste kvalitet og rettidig levering. Vores ufravigelige engagement i at være en pålidelig og troværdig partner garanterer, at du kan have ro i sindet. Så kan du koncentrere dig om din virksomheds kerneaktiviteter og vækst.

Har du brug for hjælp til at administrere dit lønbogholderi, kan du prøve vores online prisberegner her. Det er uforpligtende, og du får svar med det samme – uden at skulle angive kontaktoplysninger.

Lønadministration med fokus på kvalitet og service

Vores løfte om kvalitet inden for lønadministration

Vi forstår og anerkender, at nøjagtighed og præcision er altafgørende i lønadministration. Hos Høgsbro+ er vores højeste prioritet at levere kvalitetsløsninger. Vi har dedikerede og erfarne lønkonsulenter, der har ekspertise inden for kompleks lønlovgivning og -regler.

Dette sikrer, at din virksomheds lønprocesser altid er i overensstemmelse med lovgivningen og eventuelle overenskomster, og at dine medarbejdere får korrekte lønudbetalinger til tiden. Hver gang.

Vores engagement i service

Hos Høgsbro+ er vores engagement i service dybt forankret i vores virksomheds DNA. Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og vi skræddersyr vores løsninger til dine specifikke behov. Når du samarbejder med Høgsbro+, vil du opleve en personlig og venlig tilgang til lønadministration. Vores team er altid klar til at besvare dine spørgsmål, løse eventuelle problemer og sikre, at du er tilfreds med vores service.

Faglig kompetence er et centralt fokus for vores virksomhed. Derfor forbedrer vi løbende vores lønkonsulenters kompetencer inden for lønbehandling og andre løntjenester. Det er afgørende, at vores medarbejdere forstår det ansvar, de får tildelt, og tager ejerskab for deres opgaver.

Vi bestræber os på løbende at forbedre vores medarbejderes faglige kompetencer og sikrer, at de er velinformerede om de nyeste regler og bestemmelser indenfor for lønadministration.

Vores teams af lønkonsulenter består normalt af en teamleder og tre til fire lønkonsulenter. Dette sikrer, at vi giver vores kunder den opmærksomhed, de har brug for, når de har outsourcet deres lønadministration til os.

Lønbehandling til virksomheder i alle størrelser

Høgsbro+ kan hjælpe med lønbehandling i virksomheder af enhver størrelse. Klik herunder og læs mere om hvordan vi kan hjælpe en virksomhed som din.

Mindre virksomheder, op til 50 ansatte

► Mellemstore virksomheder, op til 200 ansatte

► Store virksomheder, mere end 200 ansatte

Fleksibel lønadministration

Vores fleksible lønadministration kan implementeres i alle virksomheder for at opnå besparelser på interne ressourcer. Hos Høgsbro+ er vi altid fleksible i forhold til vores kunders ønsker til lønsystemer.

Det kan vi være fordi vores lønkonsulenter har erfaring med de fleste lønsystemer på det danske marked. Når en virksomhed beslutter sig for at samarbejde med os, behøver de derfor ikke at skifte til et andet lønsystem.

Hvis en kunde derimod ønsker at skifte deres nuværende lønsystem, er vi også meget erfarne i forhold til konverteringer af eksisterende lønsystemer. Du kan læse mere om vores konverteringstjenester her.

Med hjælp fra vores partnere kan vi levere effektive løsninger og om nødvendigt påtage os ansvaret for at administrere hele lønsystemet for dig.

Spar på interne ressourcer med eksterne lønkonsulenter

Vi forstår betydningen af, at vores kunder opnår ressourcebesparelser ved at outsource deres lønbehandling til os. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at forbedre deres systemer og processer, så meget som muligt for effektivt at kunne reducere tidsforbruget for de interne ressourcer.

Vi hjælper virksomheder af enhver størrelse med deres lønadministration. Når du outsourcer jeres lønbogholderi til Høgsbro+ så stiller vi et fast team af erfarne lønkonsulenter til rådighed.

Det garanterer at du som vores kunde altid taler med en lønkonsulent, der har viden om jeres specifikke lønadministration.

Hvorfor vælge Høgsbro+?

Vi ved godt, at du nok kigger på flere lønbureauer, når du overvejer at outsource din virksomheds lønadministration. Derfor vil vi gerne gøre det overskueligt, hvordan Høgsbro+ er en ideel partner for lige præcis DIN virksomhed.

Foruden at kigge på vores referencer, som vi faktisk håber, du skæver til, vil vi fremhæve følgende årsager til at vælge Høgsbro+ som din nye partner. Vi gør det enkelt – for dig!

Ekspertise

Vores lønkonsulenter er eksperter inden for lønadministration, og de holder sig konstant opdateret med de seneste ændringer i lovgivningen.

Pålidelighed

Du kan stole på os, vi leverer løsninger til tiden, hver gang. Vi overholder stramme tidsfrister og sørger for, at dine medarbejdere får deres løn rettidigt.

Tilpasning

Vi tilpasser vores tjenester efter dine unikke behov og virksomhedens størrelse. Vi skaber skræddersyede løsninger, der passer til dig.

Høj kundetilfredshed

Vores mange tilfredse kunder er beviset på vores dedikation til kvalitet og service.

Vil du vide mere om lønadministration?

Lad Høgsbro+ tage sig af din virksomheds lønadministration, så du kan fokusere på det, du gør bedst. Kontakt os i dag for at få mere information om vores løsninger og få en skræddersyet løsning på jeres lønadministration. Vi ser frem til at være din pålidelige partner.