Lønadministration for mellemstore virksomheder

Vi tilbyder nærværende lønadministration af høj kvalitet

En mellemstor virksomhed kan hurtigt opleve at lønadministration kan være en omkostningstung opgave. Outsourcing af dele af eller hele lønadministrationen til et lønbureau kan være en praktisk og omkostningseffektiv løsning. På den måde kan virksomheden drage fordel af ekstra fleksible ressourcer fra lønkonsulenter hos Høgsbro+

Disse eksterne løntjenester kan opfylde virksomhedens behov for korrekt og effektiv lønadministration. Og hos Høgsbro+ tilbyder vi en række løsninger inden for lønadministration til en fast pris pr. lønseddel.

Når en mellemstor virksomhed beslutter sig for at uddelegere sit lønningsansvar til et lønbureau, spiller økonomiske overvejelser ofte en vigtig rolle i beslutningsprocessen. Derfor har vi besluttet at levere vores løntjenester til en fast pris pr. lønseddel for at gøre omkostningerne mere forudsigelige og overskuelige.

Vi tilbyder forståelige priser for løntjenester, der løbende tilpasser sig jeres virksomhedsudvikling.

Hvis du er interesseret i at lære mere om os og de muligheder vi tilbyder, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular her, og vi kontakter dig så hurtigt som muligt.

Hvilke forventninger har du til din leverandør af løntjenester?

Det er velkendt, at alle virksomheder har forskellige krav og forventninger til deres lønadministration og det lønbureau, de har valgt til at håndtere denne lønfunktion.

Det er den primære årsag til, at vores løntjenester er opdelt i to enheder: “Almindelig lønbehandling” og “Fleksible tillægstjenester”.

Vores almindelig lønbehandling dækker alle de nødvendige elementer, der typisk indgår i en vellykket lønproces. Disse afregnes altid med en fast pris pr. lønseddel.

Mange virksomheder har forskellige krav i forbindelse med deres lønadministration. Dette omfatter forskellige aspekter såsom afstemning af løn, tage højde for nyansættelser og personaleafgang, håndtere refusioner, overenskomster og så videre.

Derfor tilbyder vi som lønbureau en række fleksible tillægstjenester, der kan tilføjes i det omfang I har behov for dem. Dette sikrer, at I kun betaler for de tjenester, I har brug for, Aldrig noget ekstra, I ikke har bedt om.

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke påbegynder arbejde med tillægstjenester, der ikke er en fast del af jeres aftale, før vi har fået forudgående samtykke fra jer. Når du vælger Høgsbro+ som lønbureau, kan du derfor føle dig helt tryg.

Eksisterende eller nyt lønsystem?

Hvis I vælger at bruge Høgsbro+ til at outsource deres lønfunktion, behøver I ikke at skifte lønsystem. Vores lønkonsulenter har ekspertise i de fleste lønsystemer, der findes på det danske marked, som f.eks. systemer fra Lessor, Visma og Salary.

“Ved at outsource jeres lønadministration til Høgsbro+ garanterer vi en effektiv og kompetent behandling af jeres lønfunktion og kundeservice med tilgængelige lønkonsulenter.”

Alt dette indgår i Almindelig lønbehandling

Alle nedenstående ydelserne indgår i den almindelige lønbehandling, der afregnes til fast pris pr. lønseddel.

 • Indlæsning af løndata
 • Indtastning af lønbilag
 • Skattepligtige personalegoder (bruttolønsordninger, fri bil, fri telefon)
 • Timer på timelønnet
 • Stamoplysninger
 • Overarbejde
 • Km-penge
 • Acontoudbetalinger
 • Pensioner
 • Gruppeliv
 • Udlæg
 • Diæter
 • Lønstigninger jf. grundlag i indeværende måned
 • Mindre reguleringer
 • Udbetaling af SH-saldo og fritvalgskonto
 • Udbetaling af ferietillæg
 • Manuelle udregninger
 • Registrering af interne foreninger, frokostordninger m.m.
 • Hente skattekort
 • Fraværsregistrering
 • Kontrol af løn
 • Overførsel af løn via Nets
 • Rapportering baseret på standard rapporter i lønsystem
 • Udsendelse af lønsedler via mail eller e-Boks
 • e – Indkomst indberetning

Kompetente lønkonsulenter

Som lønbureau har vi opbygget en stor faglig ekspertise gennem flere års erfaring, og vi forbedrer den konstant gennem både interne og eksterne uddannelse af vores lønkonsulenter.

Dette hjælper vores lønkonsulenter med at holde sig ajour med de nyeste regler, tekniske værktøjer og andre vigtige aspekter af lønadministration. Alt sammen for at sikre en præcis og effektiv forvaltning af lønadministrationen for vores kunder.

Vores primære mål er at være en kompetent samarbejdspartner, der leverer professionelle løsninger på alle udfordringer, der måtte opstå i jeres lønfunktion.

Vil du høre mere om hvordan hvilke løntjenester vores lønkonsulenter kan hjælpe din virksomhed med? Kontakt os her og lad os tale om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Effektiv lønfunktion med pålidelig backup og sikkerhed

Når I beslutter jer for at outsource lønadministrationen, er det vigtigt for jer at sikre, at lønbureauet giver garanti for både backup- og sikkerhed.

Ved at vælge Høgsbro+ som jeres lønbureau kan I have fuld tillid til jeres beslutning.

Vi garanterer, at I altid har backup ved at tilknytte jer til et af vores lønteams, med en fast kontaktperson. Hvert team består af en teamleder og 2-3 lønkonsulenter, og vi roterer teamets opgaver regelmæssigt for at sikre, at alle er fortrolige med hver enkelt opgave.

Dette sikrer, at I altid er dækket ind i tilfælde af ferie eller sygdom hos os.

Desuden udarbejder vi konsekvent en trin-for-trin-guide til hver enkelt kunde. Dette er for at sikre, vores team af lønkonsulenter kan udføre de opgaver, I har betroet os med, hurtigt og effektivt.

Det er afgørende at sikre et højt niveau af it-sikkerhed, da lønoplysninger er blandt de mest følsomme oplysninger i jeres virksomhed. Vi er dedikeret til at give jer den bedste sikkerhed og vi overholder naturligvis GDPR.

Vi fokuserer hele tiden på at forbedre vores it-sikkerhedsforanstaltninger, og som en del af denne indsats har vi udviklet en SAQ og SSA. Disse kan stilles til rådighed efter anmodning.

Strømlining af lønprocesser og ressourcebesparelser

Ressourcebesparelser er en naturlig del af at outsource jeres løntjenester til et lønbureau.

Når du vælger os som dit lønbureau, vil vores primære fokus være på at levere en effektiv service. Samtidig indsamler vi oplysninger om de nuværende arbejdsgange for at sikre et optimalt samarbejde – og for at forslå eventuelle optimeringer af interne processer.

Når vi har fået en forståelse af de nuværende processer, skifter vi fokus til at forslå eventuelle forbedringer af de interne procedurer.

Hovedformålet med procesoptimering er at sikre den mest effektive lønbehandling for dig, der har valgt os som lønbureau. Vores mål er at sikre, at I bruger færrest mulige interne ressourcer på jeres lønfunktion.

Vores kompetente team af lønkonsulenter overtager ansvaret for at håndtere lønfunktionen og er dedikerede kontaktpersoner for din virksomhed. Vi tilbyder vores løntjenester til virksomheder af alle størrelser og typer.

Høgsbro+ er dine eksperter inden for løntjenester, lønsystemer, processer og rapportering

Enhver mellemstor virksomhed har behov for lønadministration, der kan påvirkes af forskellige interne og eksterne faktorer. Som lønbureau bestræber vi os på at tilbyde jer de mest fleksible løsninger, ved at tilpasse os jeres specifikke behov og præferencer. Vi har erfaring med langt de fleste lønsystemer og vi arbejder gerne i jeres eksisterende systemer.

Det kan være en tidskrævende opgave at indsamle løndata. Vores lønkonsulenter er meget erfarne i at hjælpe virksomheder med at optimere processen i forhold til indsamling og godkendelse af løndata.

De løndata, der produceres i en virksomhed, er ofte nødvendige i andre afdelinger, især til rapporteringsformål. Vores vigtigste opgave er at sikre, at disse data er let tilgængelige i jeres virksomhed, og at vi effektivt kan integrere dem med andre systemer for at forenkle arbejdet med løndata mest muligt.

Vores lønkonsulenter har en bred vifte af ekspertise inden for løntjenester. Derfor efterstræber vi at blive sparringspartner omkring jeres lønfunktion, så vi kan garantere at I får de optimale procedure omkring jeres lønfunktion og den bedste kvalitet.

Skal Høgsbro+ være jeres nye lønbureau?

Vil du vide mere om, hvordan Høgsbro+ kan hjælpe din virksomhed som jeres lønbureau, så klik på knappen herunder udfyld vores kontaktformular, og vi kontakter dig snarest muligt.