Fleksible vikarer fra 8 timer om ugen

Fleksible vikarer til løn og regnskab

Er du på udkig efter en midlertidig og fleksibel løsning til jeres løn- eller regnskabsfunktion? Vi tilbyder professionel bistand fra vikarer, der er specialister inden for løn og regnskab. Vores fastansatte vikarer kan assistere fra én dag om ugen til fuldtid. Vi tilbyder en fleksibel løsning, der passer til netop din virksomheds behov.

Vores vikarer har bred erfaring inden for løn og regnskab, og vi kan derfor tilbyde en professionel løsning, der matcher netop dine forventninger.

Vikarer sikrer viden i jeres virksomhed ved opsigelser

Ved opsigelser i løn- og regnskabsfunktionen er der ofte udfordringer med at sikre overlevering af viden fra den afgående medarbejder. Simpelthen fordi det sjældent er muligt at have en ny medarbejder på plads inden den tidligere medarbejder forlader virksomheden.

Heldigvis kan en dygtig vikar sikre, at overleveringen af viden fra den afgående medarbejder ikke går tabt. Dermed kan denne viden sikres og videregives til en ny medarbejder.

Det falder desuden Høgsbro+ vikarer helt naturligt, at gå kritisk til opgaven, så de vil optimere hvor det giver mening.

Vikarer fra én dag om ugen

Vi tilbyder vikarer til løn og regnskab fra én dag om ugen og op til fuldtid. Med andre ord, så har vi fleksible vikarløsninger fra kun 8 timer om ugen.

Alle vores vikarer er desuden fastansat hos os, og det betyder, at vi har erfarne vikarer med viden om løn- og regnskabsområdet, som kan træde til med meget kort varsel.

Fordi vores vikarer er fastansat hos os, har vi et indgående kendskab til deres kompetencer, og derfor kan vi, efter at have afdækket jeres behov, lave det bedste match mellem jer og vikaren.

Fleksible løsninger

Vores fleksible løsninger gør det let at tilpasse vores vikarløsninger til dine behov. Vores ansatte, der alle har erfaring med løn eller regnskab kan tilpasse sig dine krav og ønsker, og de løser typisk opgaver inden for:

  • Allround Bogholderi
  • Kreditorbogholderi
  • Debitorbogholderi
  • Controller
  • Løn

Vi giver dig den fleksibilitet, du har brug for, så du kan få den hjælp, du har brug for, når du har brug for det.

Få den bedste vikar til løn og regnskab

Når du skal have fat i den bedste vikar til løn og regnskab, skal du være sikker på, at de har de rette kompetencer og kvalifikationer. Vores vikarer har et stort fagligt overblik, og de kan hjælpe med at optimere dine processer, så du får det bedste ud af dine økonomiske ressourcer.

Vi sender ikke vikarer ud, som vi ikke har et indgående kendskab til, for det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for deres erfaring og kompetencer, så du kan være tryg ved, at du har en kompetent vikar til løn og regnskab. Endda fra kun 8 timer om ugen.

Hvis du er interesseret i at få hjælp fra vores vikarer, så kontakt os endelig. Vi er her for at hjælpe og sikre, at du får den bedste løsning til dine regnskabs- og lønopgaver.